Megfigyelő kamera választékunk

Amennyiben nem tudja, melyik típust válassza, munkatársaink örömmel segítenek Önnek a megfelelő (a felhasználási helyhez szükséges tudású) megfigyelő kamera vagy kamera rendszer kiválasztásában. A forgalmazás mellett természetesen a szakszerű kamera szerelés, telepítés terén is készséggel állunk rendelkezésére.

Beltéri megfigyelő kamera

Komplett kamera szettek, beltérre (Analóg, HD és FullHD rendszerek)

Beltéri megfigyelő kamera rendszer szettek alap-, bázis- és emelt szintű csomagban, valamint csarnokok, társasházak részére ajánlott vandálbiztos kivitelben. A csomagárak tartalmazzák a kameraszerelés díját.

Beltéri kamera szettek
Kültéri kamera rendszer

Komplett kamera szettek, kültérre (Analóg, HD és FullHD rendszerek)

Kültéri használatra kifejlesztett megfigyelő kamera kínálatunkban az időjárási viszontagságoknak ellenálló, nagy látószögű, a változó fényviszonyokhoz igazodó készülékeket talál. Az egyes csomagárak itt is tartalmazzák a kamera szerelés költségeit, így Ön komplett, működő kamera rendszert vehet át tőlünk.

Kültéri kamera szettek
Társasházi kamera rendszer üzemeltetése

Társasházi kamerarendszer üzemeltetése

Vállaljuk meglévő, vagy újonnan kiépítendő megfigyelő kamerarendszer üzemeltetését, akár interneten keresztüli eléréssel, akár helyszíni adatkezeléssel.

Társasházi kamerarendszer üzemeltetése

GLOBAL-BHG SYSTEM megfigyelő kamera rendszer

Minden általunk telepített megfigyelő kamera rendszer tartalmazza a működtetéshez szükséges összes alkatrészt és technikai leírást. Minden kiajánlott kamera rendszer már tartalmazza a kameraszerelés azaz a munkadíj költségét is.

Mit tartalmaz a komplett kamera rendszer?

Megfigyelő kamera rendszereink az alábbiakat foglalják magukba: Kamera, rögzítő egység, merevlemez a rögzítőbe, biztonsági szoftver, tápegység, csatlakozók, vezetékek, készülék ismertető és a kamera rendszer szerelés munkadíját.