Iroda- és lakásriasztó

Számtalan különböző irodai- és lakásriasztó, egyéb épület védelmére alkalmas riasztó készüléket forgalmazunk. Választékunkban komplett riasztó szetteket is talál.

Riasztószerelés

A forgalmazás mellett egyik fő szolgáltatásunk a riasztószerelés, amely a helyszíni telepítés mellett magában foglalja a szaktanácsadást, a beüzemelést és a használattal kapcsolatos oktatást, illetve probléma esetén a javítást, cserét.

Mind egy lakásriasztó, mind egy irodai, üzemi riasztórendszer esetében rendkívül kellemetlen lehet a nem megfelelő telepítésből adódó sok téves riasztás, ráadásul ha a rendőrségre is be van kapcsolva, igen borsos számlák is társulhatnak hozzá a téves kivonulások miatt. De a legrosszabb persze az, ha egy valódi betörés esetén nem riaszt a rendszer, mert a riasztószerelés során valami rosszul lett bekötve... Mivel a riasztószerelés komoly szaktudást igényel, javasoljuk, hogy mindig bízza szakemberre!

Vezetékes lakásriasztó

Vezetékes riasztó szettek

Komplett riasztó csomagok telepítéssel. Kisebb, egy behatolási ponttal rendelkező helyiségek védelmére, illetve nagyobb, több behatolási ponttal rendelkező helyiségekhez kialakított irodai, társasházi és lakásriasztó szettek. A csomagárak tartalmazzák a riasztószerelés díját.

Riasztó szettek
Hibrid riasztószerelés

Rádiós - Hibrid riasztó szettek

Teljesen vezeték nélküli, illetve vezeték nélkül is szerelhető vegyes riasztó csomagjaink. Az árak magukban foglalják a riasztószerelés költségét.

Rádiós - Hibrid riasztó szettek
Kültéri védelem lakásriasztóval

Kültéri védelem

Kiegészítők kültéri riasztóinkhoz - infra sorompók, kisállattűrő mozgásérzékelők többféle típusban.

Kültéri védelem
Távfelügyeleti eszközök

Távfelügyeleti megoldások

Igény szerint a riasztószerelés során lehetőség van távfelügyeleti rendszerbe kötni az irodai vagy lakásriasztót, ehhez is kínálunk megoldásokat.

Távfelügyeleti megoldások